Kategorier
Varia

Travle tider

Det har vært stille fra meg de siste månedene. Grunnen er at det har vært travelt på andre fronter. Vi har blant vært opptatt med flytting, oppussing og det som følger med et slikt prosjekt. Jeg har ikke skutt et skudd siden EM i slutten av august, og har heller ikke vært mye aktiv på forumet.

Det har vært stille fra meg de siste månedene. Grunnen er at det har vært travelt på andre fronter. Vi har blant vært opptatt med flytting, oppussing og det som følger med et slikt prosjekt. Jeg har ikke skutt et skudd siden EM i slutten av august, og har heller ikke vært mye aktiv på forumet. Men, jeg har i det minste blitt lommekjent på IKEA og diverse fargehandlere (og ikke minst fargekartet). Jeg har også funnet ut at e-bøker er en stor fordel for de som flytter. Nok om det.

Nå begynner ting å roe seg, og jeg håper å få tid til litt mer svartkruttrelaterte ting resten av året. Skyting blir det neppe mye av, for nå må jeg snart begynne på Muskedunderen – medlemsbladet til Norsk svartkruttunion for de uinnvidde. To blader skal ut før jul, så det begynner å haste. Det er bare til å sende inn artikler eller annet stoff. Jeg regner med at det første av de to numrene blir fylt med resultatlister, mens det siste nummeret kan får mer interessant innhold. Vi får se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.